Taros Kami - Ningbo De-Shin Industrial Co., Ltd

Taros Kami

Ningbo De-Shin Precision Alloy Co., Ltd

alamat

Xiapu Industrial Zone, 

Beilun District, Ningbo, China

telepon

Tel: + 86-574-88012850

Fax: + 86-574-88012850

WhatsApp: +86-15867265778

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Saturday-Sunday: Closed

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Kirim surat anjeun keur urang bandung:


WhatsApp Online Chat !