Ion Exchange résin

Ion Exchange résin

● promptly ngatur resistivity cai.

● punjul extension hirup.

● bungkusan Aluminium foil vakum nyegah résin ti megatkeun ku dehidrasi, keur ema ku baktéri manjangkeun hirup gudang.


jéntré produk

Tags produk

Ningbo De-Shin nawarkeun hiji garis lengkep résin campuran ranjang siap-to-pamakéan husus dirancang pikeun minuhan paménta ti pasar nyah. résin-to-pamakéan siap ieu dijieun tina résin bursa kationna kuat-asam sarta kuat-base résin bursa anion. Hal ieu kacida robah na husus dimurnikeun tina produk husus lajeng dicampurkeun nurutkeun equivalents kimiawi dieusian. Ieu lumaku pikeun nyah Kawat motong processing keur nyoplokkeun oksida logam. Ieu cocog pikeun pamakéan di cartridges regenerable atawa non-regenerable sarta kapal sejen merenah.

● promptly ngatur resistivity cai.

● punjul extension hirup.

● bungkusan Aluminium foil vakum nyegah résin ti megatkeun ku dehidrasi, keur ema ku baktéri manjangkeun hirup gudang.

pakét:

●5L/bag, 25L/carton(Aluminum foil vacuum packing), 900L/pallet.

●25L/PE bag, 1000L/pallet.

●50L/barrel (Paper barrel with plastic bag or Plastic barrel), 900L/pallet.









  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !