Bersih Cut Kawat Kuningan

Bersih Cut Kawat Kuningan

Bersih Cut 980 & 500
● dipercaya kawat kuningan polos CuZn37 universal lumaku dina sagala mesin ayeuna, hususna keur mesin Éropa.
● bahan baku parawan 100%.
● Bulan diaméterna Kawat tina 0.07mm mun 0.33mm.
● spools Kawat di P3, P5, P10, P15, DIN125, DIN160, DIN200, DIN250 nu aya.
● straightness Pinunjul tur bersih finish permukaan mastikeun unggulan Otomatis Kawat Threading (AWT).
● 100% traceability pikeun tiap spool kawat dihasilkeun.
● Total di-imah inspeksi jaminan kualitas produk.


jéntré produk

Tags produk

spésifikasi teknis

 

barang core Bahan palapis Bahan Kakuatan regangan konduktivitas warna
Clean Cut 980 CuZn37 teu sahiji bae 980N / mm2 19% IACS siga emas
Clean Cut 500 CuZn37 teu sahiji bae 500N / mm2 22% IACS siga emas

Unit: kg

Ø (mm) 0,07 0.1 0,15 0,20  0,25 0,30  0,33
Ø (inci) 0,003 0,004 0,006 0,008 0.01 0,012 0,014
P3  -  - 3 3 3 3  
P5  -  - 5/6 5/6 5/6 5/6 5/6
P10  -  - 10 10 10 10 10
P15  -  -   20 20 20 20
DIN125  -  - 3,5 3,5 3,5 3,5  
DIN160  -  - 7/8 7/8 7/8 7/8 7/8
DIN200  -  -   15/16 15/16 15/16 15/16
DIN250  -  -   25 25 25 25

 











  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !