Преглед - Ningbo Де-Шин Индустриски копродукции, ООД

Преглед

Ningbo De-Shin Industrial Co., Ltd, also known as Ningbo De-Shin Precision Alloy Co., Ltd, which was founded in 2008, is one of the best and most devoted EDM wire manufacturers in China. Since its foundation, it has been engaging in the manufacture of precision alloy wires, including plain EDM brass wire, coated EDM wire, phosphor bronze wire, etc with annual production capacity 4000 tons. During the past few years between 2008 and 2015, Ningbo De-Shin mainly focused on China domestic market, which has been proved to be very successful and becomes one of the most-well-known EDM wire brand in China. Based on continuous insistence of excellent quality performance and reliable accuracy of its products, in early 2015, with full support and encouragement of its managing director Dr. Xu, who has been in EDM wire manufacturing industry for over 15 years, Ningbo De-Shin started penetrating into overseas markets and soon received many favorable responses and acknowledgements from customers in most Europe countries, Southeast Asia, Japan, Korea, New Zealand, Canada, USA, Mexico, Brazil, Argentina, etc.

Во тесна координација со нашите клиенти и со развојот на ерозивни технологии за сечење, ние постојано се приспособат и да се подобри квалитетот на производите за развој на нови производи, како што се фосфорни бронза жица за четка за производство на индустријата и annealed поцинкувани жица за подобрување на ефикасноста на обработка. И клиент-ориентирана начин на работа на целиот тим гарантира задоволителна услуга на нашите партнери.

Нашиот сон е да расте со нашите клиенти. По оваа смисла, ние се надеваме да стане специјалист и лидер на пазарот во истражување и развој на прецизност легура жици кои им помогне на клиентите да расте и да се зголеми нивниот удел на пазарот. Со висок стандард за квалитет, најконкурентна цена, навремена испорака, совршен пакет, моќен R & D поддршка и задоволителна услуга, Ningbo Де-Шин треба да биде вашиот идеален EDM жица снабдувач.


WhatsApp Online Chat !