Ningbo De-Shin Industrial Co., Ltd, исто така познат како Ningbo De-Shin Precision Alloy CO., Ltd, основана во 2008 година, е еден од најдобрите и најпосветените производители на EDM жици во Кина со годишен производствен капацитет од 4000 тони.Во моментов, ние продаваме околу 200 тони EDM жица месечно, 50% за домашниот пазар во Кина и 50% за прекуокеанскиот пазар, вклучувајќи ги повеќето европски земји, југоисточна Азија, Кореја, Јапонија, Њузеланд, Канада, САД, Мексико, Бразил и Аргентина , итн. Воспоставивме солидно деловно партнерство со клиенти од над 50 земји.

Произведуваме висококвалитетна обична EDM месинг жица CuZn37 & CuZn40, жица обложена со цинк и жица обложена со жарена во сите типови на калеми со најстрог систем за контрола на квалитетот.Целата EDM жица произведена за извоз мора да помине низ ригорозен OQC тест за да се обезбеди изведба со супериорен квалитет.

Со висок стандард за квалитет, најконкурентна цена, брза испорака и задоволителна услуга, Ningbo De-Shin треба да биде вашиот идеален снабдувач на жици EDM.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Нови пристигнувања

WhatsApp онлајн разговор!