Ningbo De-Shin Industrial Co., Ltd, e njohur gjithashtu si Ningbo De-Shin Precision Alloy CO., Ltd, e themeluar në vitin 2008, është një nga prodhuesit më të mirë dhe më të përkushtuar të telit EDM në Kinë me kapacitet prodhimi vjetor 4000 ton.Aktualisht, ne po shesim rreth 200 ton tela EDM në muaj, 50% për tregun e brendshëm të Kinës dhe 50% për tregun jashtë shtetit, duke përfshirë shumicën e vendeve të Evropës, Azisë Juglindore, Koresë, Japonisë, Newzelandës, Kanadasë, SHBA-së, Meksikës, Brazilit dhe Argjentinës. , etj. Ne kemi krijuar partneritet solid biznesi me klientë nga mbi 50 vende.

Ne prodhojmë tela tunxhi të thjeshtë EDM me cilësi të lartë CuZn37 & CuZn40, tela të veshur me zink dhe tela të veshura të pjekura në të gjitha llojet e bobinave me sistemin më të rreptë të kontrollit të cilësisë.I gjithë teli EDM i prodhuar për eksport duhet të kalojë përmes testit rigoroz OQC për të siguruar performancë të cilësisë së lartë.

Me standarde të cilësisë së lartë, çmimin më konkurrues, shpërndarjen e shpejtë dhe shërbimin e kënaqshëm, Ningbo De-Shin duhet të jetë furnizuesi juaj ideal i telit EDM.

LEXO MË SHUMË

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat!