Cut pastër tunxh Wire

Cut pastër tunxh Wire

Cut Clean 980 & 500
● Reliable teli bronzi plain CuZn37 universalisht e aplikueshme në të gjitha makinat aktuale, sidomos për makinat evropiane.
● 100% material virgjër të papërpunuara.
● varion diametër teli nga 0.07mm deri 0.33mm.
● spools Wire në P3, P5, P10, P15, DIN125, DIN160, DIN200, DIN250 janë në dispozicion.
● straightness Outstanding dhe të përfundojë të pastër sipërfaqe të siguruar shkëlqyer Auto Wire filetim (AWT).
● gjurmueshmërinë 100% për secilën rrotë prej teli prodhuar.
● Total në shtëpi inspektimit garanton cilësinë e produktit.


Detail Product

Produkt Tags

Specifikime teknike

 

Produkt Material Core Veshje Material forca elastik përçueshmëri Ngjyrë
Clean Cut 980 CuZn37 Asnje 980N / mm2 19% IACS i Artë
Clean Cut 500 CuZn37 Asnje 500N / mm2 22% IACS i Artë

Njësia: kg

Ø (mm) 0.07 0,1 0.15 0,20  0.25 0.30  0.33
O (inç) 0.003 0.004 0.006 0.008 0.01 0,012 0.014
P3  -  - 3 3 3 3  
P5  -  - 5/6 5/6 5/6 5/6 5/6
P10  -  - 10 10 10 10 10
P15  -  -   20 20 20 20
DIN125  -  - 3.5 3.5 3.5 3.5  
DIN160  -  - 7/8 7/8 7/8 7/8 7/8
DIN200  -  -   15/16 15/16 15/16 15/16
DIN250  -  -   25 25 25 25

   • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !