Super Cut veshura Wire

Super Cut veshura Wire

Super Cut 900 & 500
● besueshëm të lartë të performancës tel veshura universalisht e aplikueshme në të gjitha makinat e tanishme.
● speed Prerje është 15% më i shpejtë se tela konvencionale bronzi.
● Kjo deisn është e përqendruar në shpejtësi të shpejtë dhe prerje të saktë.
● 100% material virgjër të papërpunuara.
● varion diametër teli nga 0.07mm deri 0.33mm.
● spools Wire në P3, P5, P10, P15, DIN125, DIN160, DIN200, DIN250 janë në dispozicion.
● straightness Outstanding dhe të përfundojë të pastër sipërfaqe të siguruar shkëlqyer Auto Wire filetim (AWT).
● gjurmueshmërinë 100% të secilës rrotë prej teli prodhuar.
● Total në shtëpi inspektimit garanton cilësinë e produktit.


Detail Product

Produkt Tags

Specifikime teknike

 

Produkt Material Core Veshje Material forca elastik përçueshmëri Ngjyrë
Super Cut 900 CuZn37 aliazh të veçantë 900N / mm2 19% IACS Gray Brown
Super Cut 500 CuZn37 aliazh të veçantë 500N / mm2 19% IACS Gray Brown

Njësia: kg

Ø (mm) 0.07 0,1 0.15 0,20  0.25 0.30  0.33
O (inç) 0.003 0.004 0.006 0.008 0.01 0,012 0.014
P3  -  - 3 3 3 3  -
P5  -  - 5/6 5/6 5/6 5/6 5/6
P10  -  - 10 10 10 10 10
P15  -  -  - 20 20 20 20
DIN125  -  - 3.5 3.5 3.5 3.5  
DIN160  -  - 7/8 7/8 7/8 7/8 7/8
DIN200  - -
 - 15/16 15/16 15/16 15/16
DIN250  -  -  - 25 25 25 25

  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !