Прецизно сечење поцинкувани жица

Прецизно сечење поцинкувани жица

Прецизно сечење на 900 и 500
● Сигурен обичен поцинкувани жица универзално применлива за сите актуелни машини.
● сечење брзина е 10% побрзо од конвенционалните месинг жица.
● Висока точност, најдобрите услови површината на работното парче.
● 100% девица суровина.
| Движи дијаметар ● жица од 0.07mm до 0.33mm.
● жица калеми во P3, П5, P10, P15, DIN125, DIN160, DIN200, DIN250 се достапни.
● Најдобро правост и чиста завршна површина се обезбеди одлична Авто жица Threading (AWT).
● 100% следење на секое макара на жица произведени.
● Вкупно во куќата инспекција гарантира квалитетот на производот.


детали за производот

Тагови производ

Техничка спецификација

 

производ основни материјали Материјал за обложување Сила на истегнување спроводливост боја
Прецизно сечење 900 CuZn37 цинк 900N / mm2 19% ИАКС светла сребрена
Прецизно сечење 500 CuZn37 цинк 500N / mm2 19% ИАКС светла сребрена

Единица: кг

O (mm) 0.07 0.1 0.15 0.20  0.25 0.30  0.33
O (инчи) 0.003 0.004 0.006 0,008 0.01 0,012 0.014
P3     3 3 3 3  
П5     5/6 5/6 5/6 5/6 5/6
P10     10 10 10 10 10
P15       20 20 20 20
DIN125     3.5 3.5 3.5 3.5  
DIN160     7/8 7/8 7/8 7/8 7/8
DIN200       15/16 15/16 15/16 15/16
DIN250       25 25 25 25

  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи

    WhatsApp Online Chat !