Чиста Исечете месинг жица

Чиста Исечете месинг жица

Чиста Исечете 980 и 500
● Сигурен обичен месинг жица CuZn37 универзално применлива за сите актуелни машини, особено за европските машини.
● 100% девица суровина.
● се движи дијаметар жица од 0.07mm до 0.33mm.
● жица калеми во P3, П5, P10, P15, DIN125, DIN160, DIN200, DIN250 се достапни.
● Најдобро правост и чиста завршна површина се обезбеди одлична Авто жица Threading (AWT).
● 100% следење за секоја макара на жица произведени.
● Вкупно во куќата инспекција гарантира квалитетот на производот.


детали за производот

Тагови производ

Техничка спецификација

 

производ основни материјали Материјал за обложување Сила на истегнување спроводливост боја
Clean Cut 980 CuZn37 Никој 980N / mm2 19% ИАКС Златен
Clean Cut 500 CuZn37 Никој 500N / mm2 22% ИАКС Златен

Единица: кг

O (mm) 0.07 0.1 0.15 0.20  0.25 0.30  0.33
O (инчи) 0.003 0.004 0.006 0,008 0.01 0,012 0.014
P3  -  - 3 3 3 3  
П5  -  - 5/6 5/6 5/6 5/6 5/6
P10  -  - 10 10 10 10 10
P15  -  -   20 20 20 20
DIN125  -  - 3.5 3.5 3.5 3.5  
DIN160  -  - 7/8 7/8 7/8 7/8 7/8
DIN200  -  -   15/16 15/16 15/16 15/16
DIN250  -  -   25 25 25 25

   • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи

    WhatsApp Online Chat !