Super Cut ditutupi Wire

Super Cut ditutupi Wire

Super Cut 900 & 500
● dhuwur-kinerja Reliable ditutupi kabel universal ditrapake ing kabeh mesin saiki.
● kacepetan Cutting 15% luwih cepet saka kabel tembaga conventional.
● deisn iki fokus ing kacepetan cepet lan nglereni akurat.
● mentahan materi prawan 100%.
● kisaran diameteripun Wire saka 0.07mm kanggo 0.33mm.
● spools Wire in P3, P5, P10, P15, DIN125, DIN160, DIN200, DIN250 kasedhiya.
● straightness Pinunjul lan resik Rampung lumahing mesthekake banget Auto Wire threading (AWT).
● 100% traceability saben spool kabel diprodhuksi.
● Total in-house pengawasan njamin kualitas produk.


Detail produk

Tags Product

Keterangan Technical

 

Product inti Material Coating Material Strength tensile doyo warna
Super Cut 900 CuZn37 alloy khusus 900N / mm2 19% IACS Gray Brown
Super Cut 500 CuZn37 alloy khusus 500N / mm2 19% IACS Gray Brown

Unit: kg

Ø (mm) 0.07 0,1 0,15 0,20  0.25 0.30  0.33
Ø (inch) 0,003 0,004 0,006 0,008 0.01 0,012 0,014
P3  -  - 3 3 3 3  -
P5  -  - 5/6 5/6 5/6 5/6 5/6
P10  -  - 10 10 10 10 10
P15  -  -  - 20 20 20 20
DIN125  -  - 3,5 3,5 3,5 3,5  
DIN160  -  - 7/8 7/8 7/8 7/8 7/8
DIN200  - -
 - 15/16 15/16 15/16 15/16
DIN250  -  -  - 25 25 25 25





  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !